Allergier – nej tack!

Hej kära läsare och välkommen in till bloggen. Jag har ett problem! Det är nämligen så att jag är allergisk mot pollen bland annat. Kanske lider ni av pollenallergi, eller någon annan typ av allergi också? Jag har idag ett bra tips på hur ni kan göra för att komma tillrätta med problemet. Det här som jag har provat det är så bra, så att detta vill jag verkligen att fler skulle pröva. Jag har varit i kontakt med ett företag som heter Bioresonans Hälsan i Ängelholm. Det här är ett företag som har riktat in sig på behandlingar mot allergier, bland mycket annat, och nu när jag har blivit så bra av att bli behandlad här, kände jag att jag ville skriva om det här i bloggen. Min pollenallergi blev givetvis värst under vår och sommar, och det som jag kunde göra för att lindra besvären, det var att äta medicin. Fy sjutton vad jag blev trött av den där medicineringen. Trött och irriterad och jag började se mig om efter alternativa behandlingar. Det var då jag kom i kontakt med Bioresonans Hälsan. Det är en riktig vinstlott för oss allergiker här i Ängelholm, att det här stället finns.  

Bioresonans är en elektromagnetisk frekvensterapi som direkt kommunicerar med och stimulerar kroppens cellaktivitet. Målet med behandlingen är att hitta orsaken till ett visst problem och därefter balansera kroppens olika system så att dom jobbar mer effektivt och kommer i fas med varandra. Allt de ämnen som framkallar en allergi är omgivet av ett elektromagnetiskt fält med olika frekvenser. Frekvenserna från det som orsakar allergin förändras innan de åter exponeras till den utsatte. På så vis byggs det harmoniska” upp, och det “disharmoniska” försvinner. Även om det här låter lite komplicerat kanske, så är ändå det viktigaste med det, att det fungerar.  

Du gillar kanske också...