En fantastisk semesterdag

Hej på er! En lång dag går mot sitt slut och det känns verkligen som att det kommer ta några dagar innan man kommer på banan igen efter semestern. Jag har haft några underbara veckor i Helsingborg trots att vädret inte har varit på topp. Det finns mycket att prata om som vi har hittat på men just idag tänkte jag nämna om en riktigt härlig dag som jag minns lite extra. En semesterdag bestående av fotvård, massage och lyx i ren allmänhet. Min familj har en stuga en liten bit utanför Helsingborg och det är där vi brukar spendera somrarna. Oftast tänker man att det går åt en hel del pengar under en längre ledighet men i det här fallet är det faktiskt tvärtom, jag behövde inte tänka på varken hushållsprodukter eller mat så det sparades in en hel del kronor. De pengarna brände jag och min syster på annat roligt istället och fick jag även lite sparat. Vi hade en dag där det var riktigt risigt väder, så vi bestämde oss för att göra det bästa av situationen. Om man inte kan vara på stranden så får man helt enkelt åka in till stan och se vad som händer där. Vi bokade först på förmiddagen en tid för fotvård och massage, vilket är något jag definitivt måste göra oftare. Därefter tog vi en rejäl shoppingrunda på stan och jag kan säga att vi båda var ganska duktiga på att slösa våra pengar i butikerna. När kvällen kom smygandes så satte vi oss på en uteservering med tak över och njöt av en riktigt exklusiv middag, men givetvis var vi inte klara där. För vad vore en dag med shopping, massage, fotvård och god mat utan en natt på hotell. Dagen avslutades verkligen som den började, med lyx i ett regnigt Helsingborg.  

Du gillar kanske också...