Helhetens massage & friskvård

God morgon alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med massage i Mjölby med omnejd är ett ämne som har dykt allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag tänket därför skriva ett inlägg om just detta. Ni är många som har uttryckt er ha svårt för att hitta bra och seriösa företag inom just massage, vilket jag verkligen kan förstå. Jag kom för ett tag sedan i kontakt med företaget Helhetens massage & friskvård, vilket är ett företag som jag fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon valt att vända sig till detta företag. Även jag har tidigare haft problem med att hitta riktigt duktiga massörer. Jag har som ni säkert redan vet problem med min rygg och min nacke, och har därför behövt massage för att kunna känna mig frisk och mjuk i kroppen. Dock har många utav de företag som jag tidigare vänt mig till och kontaktat, tyvärr visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är synd. Just Helhetens massage & friskvård kändes direkt som ett pålitligt och seriöst företag, vilket var skönt. Jag kunde slappna av under hela processen, då personalen arbetade mycket med kundservice. Det här med kundservice är någonting som jag värderar högt i ett företag, och jag kunde tack vare Helhetens massage & friskvårds fantastiska kundservice känna mig trygg och säker i mitt val utav företag, vilket för mig var det viktigaste.

Personalen visade sig även vara otroligt kunniga när det kommer till massage, och kunde därför hjälpa mig efter mina egna behov och önskemål. Idag är jag mjuk och frisk i kroppen, och jag vill därför tipsa er läsare som befinner er i Linköping, Mjölby eller Åtvidaberg med omnejd att vända er till Helhetens massage & friskvård. 

Du gillar kanske också...